Categories
Hovedside

NYHETER VÅREN 2024

Det jobbes iherdig med forbedringer og uvtvidelser av padleboken og flere av klubbene som er med venter spent på hva som kommer nå.

De to store nye funksjonene som vi nevner i dag og som kommer i neste versjon er:

BOOKING – Endelig kan medlemmene få mulighet til å reservere utstyr til turen før de kommer. Det er forskjellige tilgangsmåter for dette som hver klubb velger selv. dvs hvor integrert og hvor fritt det skal være for medlemmene. alt ifra at det er kun aktivitetsledere som kan reservere utstyr til eventer, helt opp til det frieste der alle kan reservere det de selv vil når det passer de best. Reservasjonstidene samstemmer med godkjente lånetider i klubben og vi er i siste uttestingsfase på dette nå før det blir lagt ut tilgjengelig for alle klubbene.

DUGNADSBOK – De fleste klubbene er basert på dugnader og frivillig arbeid. Bruk padleboken til registreringen og få en oversikt over antall timer som blir lagt ned i klubben. Kanskje har dere system for å belønne de mest aktive? kanskje er det krav til antall timer for å få beholde kajakk-plassen? Mange muligheter her. men bekgrunnen er å bli «kvitt» de gamle kladdebøkene der folk skriver inn. Vi tilbyr dette for å få enda en funksjon digitalisert og sentralisert på ett sted.

Det er mange andre små justeringer og oppgraderinger som er gjort i løsningen også for å få den bedre og raskere. Alle administratorer vil få en mail med en oppdatering med detaljene om hvordan bruke og administrere dette i klubben. Minner på at alle funksjoner som blir lagt til kan klubbene selv velge å skru av eller skru på etter eget ønske slik at ingenting blir «tvunget» på noen. Man velger hva man vil bruke etter behov.